Knuffels laten maken

Wilt u knuffels laten maken?

Wanneer u gebruik maakt van een mascotte, is het laten produceren van knuffels een logische volgende stap. Wij produceren al meer dan 10 jaar knuffels van uitzonderlijke kwaliteit tegen scherpe prijzen. Onze productie in China, produceert onder toezicht van de ICTI, dus goede werkomstandigheden voor de medewerkers en uiteraard geen kinderarbeid.

Hoe gaat het bestellen van knuffels in zijn werk?

Het ontwerp /de offerte
U geeft ons een omschrijving van de door u gewenste knuffel of een reeds bestaand ontwerp. Wanneer u nog geen ontwerp heeft, tekenen we het character even voor u uit. Op basis van bovenstaande informatie stellen we de offerte voor u op.

Technische tekening
De volgende stap is ook nog geheel vrijblijvend. We maken een technische tekening van de knuffel, welke we ter goedkeuring aan u voorleggen. Eventueel gewenste aanpassingen voeren we door totdat u geheel tevreden bent over het resultaat.

Uniek prototype
Vervolgens gaan onze designers aan de slag met de productie van een eerste prototype van uw knuffel. Dit prototype, op basis van de technische tekening, passen we ook weer aan, totdat u daar geheel tevreden over bent.

Massaproductie en veiligheidstest
Bij een akkoord op het prototype, starten we de massaproductie. Vervolgens testen we de knuffel op veiligheid volgens de strenge EN71-1,2,3 speelgoednormen van de EU. Deze tests worden door een gerenommeerd en onafhankelijk testinstituut uitgevoerd.

Transport
De laatste stap is het transport vanuit het Verre Oosten naar uw adres. Wij verzorgen dit transport standaard via zeevracht, maar sneller transport via luchtvracht behoort ook tot de mogelijkheden.

Een tevreden klant
Het produceren van een kwalitatief goede knuffel is gecompliceerder dan men wellicht op het eerste gezicht zou denken. Onze ervaren medewerkers begeleiden dit hele traject samen met u en nemen het meeste werk uit handen. We wijzen een vaste projectmanager toe, die gedurende het hele traject, uw vaste aanspreekpunt is.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een offerte!

Hieronder vindt u voorbeelden van enkele eerdere producties;