Mascotte Kostuums

Mascotte kostuum kopen?

Bij Topmascottes staan we garant voor topkwaliteit tegen scherpe prijzen. We leveren kostuums in twee verschillende kwaliteiten. Professionele mascottes met een perfecte prijs-kwaliteit verhouding en exclusieve ‘Character Kostuums’ voor de veeleisende klant.

We adviseren u graag welke kwaliteit het beste bij u past. En indien gewenst komen we met een mascotte kostuum in beide kwaliteiten bij u op bezoek.

Wanneer u een mascotte bij ons koopt, heeft u in ieder geval altijd de volgende unieke garanties;

– 4 jaar garantie op eventuele productiefouten.
– 100% tevredenheid garantie!
– Voordeligste prijs garantie.

Hieronder een omschrijving van de twee opties;

Character Kostuum

Voor klanten die hoge eisen stellen aan hun mascotte kostuum, produceren we exclusieve ‘Character Kostuums’. Bij deze kostuums besparen we niet op de fijn afwerking. Ieder detail brengen we met veel precisie aan, waardoor uw mascotte qua uiterlijk niet onderdoet voor de kostuums van de grote pretparken. Bekijkt u de voorbeelden maar eens op onze fotopagina.

De kostuums zien er niet alleen fantastisch uit, maar er zijn meer voordelen. Het zicht vanuit het kostuum is optimaal en de warmte in het kostuum brengen we terug tot een minimum. Verder zijn de mascotte schoenen zeer comfortabel en is het kostuum eenvoudig te onderhouden.

In deze kwaliteit zijn we uniek in de Benelux. We produceren deze kostuums voor (grote) pretparken en multinationals als: Plopsaland,  Holiday Park Germany, Unilever en de Roompot Parken. Maar daarnaast met evenveel plezier en aandacht voor iedereen die gewoon het allerbeste wil op het gebied van mascottes. En het beste komt natuurlijk ook met de beste garanties;

– 4 Jaar garantie op eventuele productiefouten.
– Een laagste prijs garantie voor deze unieke kwaliteit.
– En een 100% tevredenheid garantie.

Professionele Mascotte

Wilt u vooral een voordelige mascotte? Dan kunt u nog steeds kiezen voor de kwaliteit van Topmascottes. We produceren namelijk ook standaard professionele mascottes. In deze kwaliteit produceren we de kostuums met een beste prijs-kwaliteit verhouding.

Welke klanten adviseren we kostuums in deze standaard kwaliteit?

1) Klanten met een beperkt budget maar die toch graag voor kwaliteit kiezen.
2) Klanten die een mascotte ontwerp hebben met zeer weinig details.
3) Klanten die de mascotte niet intensief gebruiken en niet veeleisend zijn qua
fijn afwerking.

Benieuwd naar de verschillen in prijs en het verschil in uiterlijke kenmerken van de twee opties? Neem gerust contact met ons op voor maatwerk advies en een scherpe offerte.

 

Budget Mascottes

Goedkopere Budget Mascottes

Er zijn leveranciers die kostuums aanbieden voor een paar honderd Euro. Wij leveren deze import kostuums niet. We produceren alleen kwaliteit kostuums waarvan u jarenlang plezier kunt hebben en representatief zijn voor uw organisatie. Wilt u toch, door gebrek aan budget, of als ludieke actie, voordelig een maatwerk mascotte aanschaffen?

Neem dan contact op met Qfun. In deze prijsklasse kunnen ze u van dienst zijn.