Mascotte kopen?

Bij Topmascottes hebben we ons gespecialiseerd in twee type kostuums. Ten eerste standaard professionele mascottes, kostuums met dé perfecte prijs/kwaliteit verhouding.

Daarnaast exclusieve character kostuums voor klanten die hoge eisen stellen aan draagcomfort en aan te brengen details. Beide type kostuums worden geproduceerd in ons atelier, waar mensen met passie voor het product, uw mascotte tot leven brengen. Bekijk onze foto’s pagina voor een groot aantal voorbeelden van recent geproduceerde kostuums.

We adviseren u graag, geheel vrijblijvend, welk type kostuum het best bij u past. In beide gevallen ontvangt u een kostuum van topkwaliteit, met onze unieke Topmascottes garanties!

Neem contact met ons op, voor advies of een vrijblijvende offerte. Of bezoek onze showroom in Nijmegen, zodat we u de unieke eigenschappen van onze kostuums kunnen tonen!

Professionele Mascotte

Bent u op zoek naar gewoon een mooi en goed mascottekostuum? Dan is een standaard professionele mascotte uw beste keus. Deze kostuums zijn scherp geprijsd, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Ook deze kostuums gaan met gemak meer dan 10 jaar mee en zijn eenvoudig te onderhouden.

De kostuums worden dubbel, met de hand, gestikt en gemaakt van de best verkrijgbare materialen. Zonder twijfel de kostuums met de best verkrijgbare prijs – kwaliteit verhouding. Geleverd met een 100% tevredenheid garantie. Het kostuum verlaat ons atelier pas wanneer u daar geheel tevreden over bent.

Stuur ons gerust uw ontwerp voor een vrijblijvende prijsopgave. Heeft u geen ontwerp? Geen enkel probleem, we tekenen met veel plezier, gratis en geheel vrijblijvend, uw nieuwe mascotte. Voorbeelden van eerder door ons ontworpen mascottes vindt u op onze ontwerppagina.

We maken graag kennis met u, om onze kennis te delen! Neem vandaag nog contact met ons op, we staan u graag te woord.

Character Kostuum

Mascotte Kostuums

Voor klanten die hoge eisen stellen aan hun mascotte kostuum, produceren we exclusieve ‘Character Kostuums’.

Hierbij besteden we nog meer tijd aan de fijn afwerking van het kostuum. Zo printen we bijvoorbeeld stoffen full-color, om heel exact details aan te brengen en gebruiken we paintbrush voor een extra 3D schaduweffecten.

Ook voegen we een tweetal gepatenteerde elementen toe aan het kostuum;

Uitwasbare en verstelbare binnenhelm.
Naast dat deze zachte binnenhelm voor extra comfort zorgt, is deze ook verstelbaar. De acteur kan de hoogte van het zichtveld hierdoor verstellen en naar eigen voorkeur voor optimaal zicht zorgen. Tevens is deze binnenhelm uitwasbaar, waardoor de acteur steeds weer in een fris ‘hoofd’ terecht komt.

Schoenen die om de voet van de acteur sluiten.
Deze gepatenteerde manier van schoenen maken, zorgt ook voor extra comfort. De schoenen sluiten om iedere maat voet, waardoor bewegen makkelijker wordt. Dit geeft de acteur het comfort om de mascotte nog meer tot leven te brengen.

Voor veel van onze klanten volstaat de standaard kwaliteit, maar een groot aantal klanten kiest ook voor de extra investering. De keuze welk type kostuum het best bij u past, is uiteraard aan u. Maar vraag ons gerust om vrijblijvend advies. We helpen u graag om de juiste keus te maken.

Eén garantie krijgt u in ieder geval, welke keuze u ook maakt. 100% tevredenheid. Uw kostuum verlaat ons atelier pas wanneer u daar geheel tevreden over bent!

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een scherpe offerte! We delen graag al onze kennis met u.

Recente Producties

Deze kostuums hebben recent ons atelier verlaten naar tevreden klanten. Bekijk meer voorbeelden op onze FOTOPAGINA.