Onze werkwijze

Stap voor stap onderweg naar uw mascotte!

Om tot de perfecte mascotte te komen, doorlopen we een aantal stappen. Onze medewerkers geven u graag vrijblijvend advies en stellen de offerte op. Indien het tot een opdracht komt neemt een ervaren projectmanager het over en doorloopt, samen met u, de te nemen stappen.

VRIJBLIJVEND ADVIES

Topmascottes produceert iedere mascotte met passie! Vooraf informeren we u graag, geheel vrijblijvend, over de juiste aanpak van een mascotteproject. Waar moet u op letten bij het ontwerp, op welke wijze zet u de mascotte zo efficient mogelijk in en hoe wordt de investering in de mascotte terugverdiend. Onze medewerkers staan klaar om u te woord te staan.

MASCOTTE ONTWERP

Heeft u al een mascotte (laten) ontwerpen? Dan produceren we op basis van uw ontwerp de mascotte. Heeft u nog geen mascotte ontwerp? Geen probleem, onze tekenaars gaan graag voor u aan de slag. Op basis van een intakegesprek of een door u toegezonden omschrijving tekenen we een paar eerste schetsen en werken, samen met u, vandaar uit naar een definitief design.

MATERIAAL SELECTIE EN MAL VAN HET HOOFD

Wanneer het ontwerp helemaal naar wens is, selecteert onze projectmanager samen met u de gewenste materialen. Er is een ruime keuze, want we hebben maar liefst meer dan 5000 meter stof op voorraad. Indien u speciale wensen heeft, kopen we deze materialen speciaal voor uw project in. Ondertussen snijden onze ervaren medewerkers zorgvuldig de conturen van het hoofd, uit een speciaal voor ons geproduceerd foam. De mal die hieruit ontstaat leggen we ter goedkeuring aan u voor.

PRODUCTIE WAARBIJ KWALITEIT HOOG IN HET VAANDEL STAAT

Na de goedkeuring van de mal en het selecteren van de stoffen, werken vijf verschillende medewerkers verder aan uw kostuum. Iedere medewerker heeft zijn of haar specialiteit waardoor kwaliteit gewaarborgd wordt. We brengen details zorgvuldig aan en produceren het kostuum in de door u gewenste maat. Het resultaat is een zeer duurzaam en comfortabel kostuum welke helemaal naar wens is geproduceerd.

FOTO- EN VIDEOPRESENTATIE

Wanneer het kostuum klaar is, gaat één van onze medewerkers het kostuum uittesten voor de lens van onze camera. De fotos en video verwerken we in een presentatie en sturen we u per e-mail toe. Op deze wijze kunt u het resultaat goed bekijken en eventueel nog gewenste aanpassingen doorgeven. Pas wanneer het kostuum helemaal naar uw wens is, zijn ook wij tevreden.

LEVERING

Nadat het kostuum door u is goedgekeurd, verpakken we het kostuum zorgvuldig en regelen we het transport. De mascotte wordt geleverd met uitgebreide instructies voor gebruik en onderhoud en eventueel met een draagtas en koelvest. Bij het eerste gebruik vernemen we graag uw reactie en beantwoorden dan eventuele vragen die er nog zijn. Vervolgens kunt u uw mascotte de wijde wereld insturen om uw klanten te vermaken en/of uw onderneming te promoten!