FAQ

We staan iedere bezoeker van deze site graag persoonlijk ter woord. We praten nu eenmaal graag over onze passie voor mascottes en alles wat daarbij komt kijken. Mocht u toch eerst zelf wat informatie in willen winnen, dan kan dat uiteraard. Hieronder een overzichtje van veel gestelde vragen en onze antwoorden.

We willen graag een mascotte aanschaffen maar hebben geen, of weinig, ervaring op dit gebied. Hoe kunt u ons adviseren?

Er zijn weinig mensen die ervaring hebben met de aanschaf van een mascotte. Onze medewerkers informeren u graag, geheel vrijblijvend, over de mogelijkheden. Dat kan telefonisch of via e-mail, maar ook op ons kantoor in Nijmegen. De keuze is aan u.

We hebben nog geen mascotte ontwerp maar wel een idee. Kunnen jullie het ontwerp voor ons verzorgen?

Ja, onze full-time tekenaars zetten, geheel vrijblijvend, uw idee om naar een design.

Wat kost een mascottekostuum?

We produceren iedere mascotte op maat. De prijs is afhankelijk van het ontwerp. Wanneer het ontwerp beschikbaar is, kunnen we binnen 24 uur een offerte opstellen. Grofweg zal de prijs ergens tussen de €1900 en €3250 liggen. (Bij afname van één exemplaar, bij grotere aantallen hanteren we lagere prijzen).

Hoe lang duurt de productie van een kostuum?

We produceren de mascotte kostuums in 6 tot 8 weken. Soms is het wat drukker en loopt de levertijd wat op. Wanneer u een specifieke deadline heeft, kijken we graag even naar de mogelijkheden.

Wat onderscheidt Topmascottes van andere leveranciers?

Wanneer u een mascotte gaat aanschaffen heeft u de keuze uit diverse producenten / leveranciers. Sommige verkopen goedkope, in China geproduceerde kostuums, andere bieden echte professionele kostuums aan. Bij mascottes is goedkoop altijd duurkoop, dus tenzij u de mascotte slechts een paar maal wilt inzetten en niet teveel eisen stelt aan de afwerking, is het verstandig om een professioneel kostuum aan te schaffen.

De kostuums van Topmascottes staan bekend om de sublieme kwaliteit en aandacht voor detail. We stikken alle delen dubbel met de hand aan elkaar en gebruiken geen lijm. Daarnaast besteden we veel aandacht aan het door ons genoemde ‘Wouw’ effect. We brengen de kleinste details zorgvuldig aan en gebruiken alleen de beste materialen. Met als resultaat een mascotte die ook echt indruk maakt op uw doelgroep.

Bekijk onze fotopagina en oordeel zelf 🙂

Wat maakt een mascotte een Top Mascotte?

Een Top mascotte is duurzaam, knap, eenvoudig te onderhouden en comfortabel om te dragen! Goed zicht, comfortabele mascotte schoenen en voorzien van een ventilatiesysteem.

Maar een Top mascotte is vooral een mascotte die indruk maakt op uw doelgroep! Het ‘Wouw’-effect! En alleen een Top mascotte komt met een 100% tevredenheid garantie! Dus altijd een kostuum dat helemaal naar wens is!

Is er sprake van korting wanneer we meerdere kostuums tegelijk bestellen?

Ja, meerdere kostuums tegelijk produceren is voordeliger. We offreren graag het door u gewenste aantal.

In welke maat produceren jullie de kostuums?

Bij Topmascottes produceren we de mascotte standaard voor een persoon met een lengte tussen de 1.70 en 1.80 meter. Deze lengte kunt u echter geheel naar wens aanpassen, zonder extra kosten.