Dé Mascotte pakken producent!

Al meer dan 15 jaar dé expert

Quality first!

4 jaar garantie en 100% tevredenheid gegarandeerd.

100% TEVREDENHEID

We produceren met een 100% tevredenheid garantie. Uw mascotte kostuum verlaat ons atelier pas wanneer u helemaal tevreden bent.

SCHERPE PRIJZEN

Tegen scherpe prijzen, prachtige, duurzame en comfortabele mascotte kostuums produceren. Wij doen het al meer dan 15 jaar.

EIGEN ONTWERPSTUDIO

U heeft nog geen mascotte ontwerp? Geen probleem, onze eigen mascotte ontwerpstudio tekent dit geheel vrijblijvend voor u.

1000+ MASCOTTES

Topmascottes heeft inmiddels al meer dan 1000 mascotte pakken geproduceerd voor tevreden klanten door heel Europa.

Topmascottes produceert mascottes met passie!

Wij maken ook van uw mascotte een TOP mascotte!

Topmascottes produceert al meer dan 15 jaar mascotte kostuums van hoge kwaliteit. We doen dit met passie voor pretparken, het MKB, recreatieparken, multinationals, scholen, goede doelen, sportorganisaties en vele andere instanties.

Meer dan 1000 prachtige en duurzame mascottepakken hebben ons atelier verlaten, op weg naar tevreden klanten door heel Europa. Klanten kiezen voor Topmascottes vanwege een perfecte omzetting van design naar mascotte en draagcomfort voor de acteur in het kostuum.

We hebben oog voor details en dat ziet u terug in het eindresultaat. Daarnaast zorgen we voor optimaal draagcomfort, zodat de acteur in het mascotte pak met plezier uw character tot leven brengt.

Recente mascotte pak producties

Hieronder treft u een aantal voorbeelden aan van recente mascotte pak producties. Wilt u meer van ons werk zien, bezoek dan onze portfolio pagina.

Tijl Vuurpijl

Wat een fantastisch resultaat, echt heel erg mooi en precies als gepresenteerd, complimenten hoor.
Bas Brul, Gooise Vuurwerkwinkel

De Sloddervos!

De pakken zijn zojuist aangekomen. We vinden ze echt prachtig!! Ik wil jullie graag bedanken voor de prettige samenwerking en het fantastische eindresultaat.
Mailinda van den Berg, Dromenjagers

Bent u op zoek naar meer informatie over op maat gemaakte mascottes of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, e-mail of telefoon.

Tevreden klanten!

Onze beste ambassadeurs zijn de tevreden klanten die bewust kozen voor de top kwaliteit van onze mascottes, een perfecte omzetting van design naar kostuum, duurzaam en comfortabel. Hieronder een aantal voorbeelden van tevreden klanten die u voor gingen.