Dé Mascotte pakken producent!

Al meer dan 17 jaar dé enige expert in maatwerk mascottes.

100% Tevredenheid Garantie!

4 jaar garantie en unieke 100% tevredenheid gegarandeerd.

100% TEVREDENHEID

Dé mascotte producent met een unieke 100% tevredenheid garantie. Uw mascotte kostuum verlaat ons atelier pas wanneer u helemaal tevreden bent.

SCHERPE PRIJZEN

Tegen een scherpe prijs, een prachtig, duurzaam en comfortabel mascotte kostuum kopen? Dat kan bij ons al meer dan 17 jaar.

EIGEN ONTWERPSTUDIO

U heeft nog geen mascotte ontwerp ? Geen probleem, onze eigen mascotte ontwerpstudio tekent dit geheel vrijblijvend voor u.

1000+ MASCOTTES

Topmascottes heeft inmiddels al meer dan 1000 mascotte pakken geproduceerd voor tevreden klanten door heel Europa.

Topmascottes produceert mascotte pakken met passie!

Wij maken ook van uw mascotte pak een TOP mascotte!

U wilt een mascotte pak laten maken? Topmascottes produceert al meer dan 17 jaar mascotte kostuums van uitzonderlijke kwaliteit. We doen dit, met veel passie, voor pretparken, het MKB, recreatieparken, multinationals, scholen, goede doelen, sportorganisaties en vele andere instanties.

Meer dan 1000 prachtige en duurzame mascottepakken hebben ons atelier inmiddels verlaten, op weg naar tevreden klanten door heel Europa. Met Topmascottes kiest u voor ervaring en de garantie ook uw mascotte het echte WOUW-effect heeft! We hebben oog voor detail en dat ziet u terug in het eindresultaat. Daarnaast zal het mascottepak niet alleen prachtig zijn om te zien, het zal ook zeer comfortabel zijn om te dragen. Hierdoor kan de acteur in uw mascottepak uw character echt tot leven brengen.

Recente mascotte pak producties

We zijn al ruim 17 jaar producent van mascotte pakken. We hebben meer dan 1500 mascottes voor klanten door heel Europa geproduceerd. Hieronder treft u een aantal voorbeelden aan. Wilt u meer van ons werk zien, bezoek dan onze PORTFOLIO pagina.

Haai Mascotte
Hockey Mascotte
VIB Mascotte Pak
Mascottepak Mc Donalds
Mascottepak C-Hotels
Kantonalbank Maskottchen
Stadtwerke Potsdam Maskottchen

De Graafschap!

Guus is net geleverd. Wat een top mascotte. Fantastisch hoe alles verlopen is en wil jullie namens de SVSuperboeren en De Graafschap bedanken voor de fijne samenwerking.
Frank Stinissen SV Superboeren de Graafschap

De Sloddervos, Woezel en Pip!

De mascotte pakken zijn zojuist aangekomen. We vinden ze echt prachtig!! Ik wil jullie als producent graag bedanken voor de prettige samenwerking en het fantastische eindresultaat.
Mailinda van den Berg, Woezel en Pip

Onky Donky!

We hebben vandaag het pak binnen gekregen. We zijn allemaal ontzettend blij. Nog mooier dan op de foto’s/filmpje. Echt fantastisch! Onze complimenten aan jullie 🙂 We stonden maar een paar minuten buiten en het trok gelijk allemaal mensen aan. Geweldig!
Roby Beusink, Stichting Onky Donky

Bent u op zoek naar meer informatie over op maat gemaakte mascotte pakken, wilt u een mascotte pak laten maken of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, e-mail of telefoon.

Tevreden klanten!

Onze beste ambassadeurs zijn de tevreden klanten die bewust kozen voor de top kwaliteit van onze mascottes, een perfecte omzetting van design naar kostuum, duurzaam en comfortabel. Hieronder een aantal voorbeelden van tevreden klanten die u voor gingen.

Logo ABN AMRO
Logo Legoland
Logo Beekse Bergen
Logo Bungelland
Logo MC Donalds
Logo Go Ahead Eagles
Logo Oosterschelde Campings
Logo IKEA
Logo Spieren voor Spieren