Mascotte Ontwerp

Inclusief overdracht van de rechten van uw nieuwe mascotte

U wilt gebruik gaan maken van een mascotte, maar er is nog geen ontwerp? Geen probleem onze tekenaars gaan graag voor u aan de slag. Hieronder leggen we uit hoe dit in zijn werk gaat.

Wellicht heeft u zelf al een idee hoe de mascotte eruit moet komen te zien. In dat geval geeft u ons een zo ruim mogelijke omschrijving. Heeft u zelf nog geen idee dan denken we graag met u mee. Vaak maken we dan eerst een paar concept schetsen waarna u een keuze maakt met welk concept we verder gaan.

Na iedere aanpassingsronde leggen we het resultaat weer aan u voor. Pas wanneer de schets helemaal naar wens is, stoppen we met aanpassen. Op dat moment gaan we de lijnen strak uitwerken en voegen we de gewenste kleuren toe aan het ontwerp. Ook hierbij gaan we door met aanpassen tot u geheel tevreden bent over het resultaat.

Wanneer uw mascotte ontwerp helemaal naar wens is, sturen we deze toe in diverse bestandsindelingen. In de meeste gevallen dragen we ook direct de rechten op het character aan u over zodat het mascotte ontwerp uw eigendom wordt. Veel klanten kiezen er vervolgens voor om direct meer artwork van de mascotte te laten tekenen, zoals bijvoorbeeld verschillende poses van dezelfde mascotte.