Een mascotte laten maken?

Stap voor stap naar uw nieuwe mascotte!

Een mascotte laten maken door dé specialist? Dan doorlopen we een aantal belangrijke stappen welke hieronder omschreven staan. U krijgt een vaste ervaren projectmanager toegewezen die het gehele traject samen met u doorloopt. Pas wanneer het kostuum helemaal naar uw wens is, zijn ook wij tevreden. Dat is onze unieke 100% tevredenheid garantie!

VRIJBLIJVEND ADVIES

Een mascotte laten maken, is niet iets wat u dagelijks doet. Onze medewerkers staan u dan ook graag vrijblijvend te woord om u van extra informatie te voorzien. Wat zijn de verschillende soorten kostuums die verkrijgbaar zijn, welke past het beste bij uw onderneming en waar moet u op letten bij de aanschaf. Daarnaast geven we u graag meer informatie over de juiste inzet van een mascotte en hoe u de gemaakte investering eenvoudig terug kunt verdienen.

MASCOTTE ONTWERP

Heeft u al een mascotte laten ontwerpen? Dan produceren we uw mascotte op basis van dat ontwerp. Heeft u nog geen mascotte ontwerp dan gaanonze tekenaars graag voor u aan de slag. Op basis van een intakegesprek of een door u toegezonden omschrijving, maken we eerst een paar schetsen waarna we samen met u naar het uiteindelijke ontwerp toewerken. In de meeste gevallen is dit ontwerptraject nog gratis en vrijblijvend.

DE PRODUCTIE

Nadat het ontwerp definitief is, wijzen we een ervaren projectmanager toe aan uw mascotteproject. Hij of zij zal samen met u de te gebruiken materialen selecteren, waarna de daadwerkelijke productie start. Gedurende het hele traject wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang en vragen we eventueel om uw input wanneer dat nodig is. Stap voor stap komt uw mascotte zo langzaam tot leven.

KWALITEIT, KWALITEIT, KWALITEIT

In 17 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot de grootse mascottepakken producent van Europa en dat hebben we te danken aan onze aandacht voor kwaliteit. We gebruiken bij de productie alleen de allerbeste materialen en stikken alle onderdelen handmatig aan elkaar. Dat is een tijdrovend en kostbaar aspect maar noodzakelijk om een echt kwaliteitskostuum te produceren. Zo heeft u niet alleen in de eerste maanden een prachtig en comfortabel kostuum maar ook in de vele jaren daarna.

FOTO- EN VIDEOPRESENTATIE

Wanneer het mascottekostuum klaar is, gaat één van onze medewerkers uw mascotte presenteren voor de lens van onze camera. Deze foto's en video verwerken we in een presentatie en sturen we u digitaal toe. Op deze wijze kunt u het resultaat goed beoordelen en eventueel de laatste gewenste aanpassingen doorgeven. Daarna is uw mascotte klaar voor transport!

LEVERING

We zien iedere mascotte als een kunstwerkje waar we met veel passie en plezier aan hebben gewerkt. Ook bij het transport behandelen we uw mascotte als een kunstobject. We verpakken hem of haar zorgvuldig en voegen daarbij de uitgebreide instructies voor het gebruik en onderhoud toe. Daarna is het tijd om uw mascotte de wijde wereld in te sturen om uw klanten te vermaken en/of uw onderneming te promoten!